Lasten kenkävaraston täydennys Prisman alennusmyynnistä

Olen ehkä täällä blogissa joskus maininnut, että olen oikein kunnon alehaukka. Meille ei kovinkaan moni vaate/asuste/kenkä päädy käyttöön normaalihinnalla, vaan kärkyn alennusmyyntejä maltillisesti ja kotiutan tuotteen sitten hyvällä omalla tunnolla, sekä halvalla hinnalla. Tälläkertaa iskin työpäivän päätteeksi Prisman lasten kenkäosastolle ja koska tein niin edullisia löytöjä, päätin kotiuttaa muutamat kengät jo ensi kevääksi/syksyksi. Kaikki ostamani kengät olivat tälläkertaa Ciraf merkiltä. Meillä on ollut aiemmin yhdet merkin kengät ja olen ollut varsin tyytyväinen kenkien laatuun. 

Ylläolevat lenkkarit kotiutin jo täksi syksyksi koossa 27. Siniset ovat olleet Vilmalla jo jalassa, joten siitä pientä kulumaa. Siniset lenkkarit maksoivat hieman yli 4€ ja vaaleanpunaiset 9€ (OVH 29,95€/pari).

Nämä kengät kotiutin ajatellen ensi kevättä. Mikäli nyt ei tule mitään järkyttävää kasvupyrähdystä uskon, että kengät ovat juuri sopivat ensi keväänä. Kengät ovat koossa 28 ja maksoivat vajaa 8€/pari (OVH 25€/pari).

Superhalvan hinnan vuoksi kävin kotiuttamassa myös toiset tälläiset lenkkarit koossa 29. Hyvällä tuurilla tämä koko voi olla käytössä vuoden

Lue koko postaus tästä