LASTENHUONEEN REMONTTI


Blogitauko on venynyt pahoiteltavan pitkäksi. Tässä on ollut kaikenlaisia muutoksia viimeisen vuoden aikana, kuten häiden järjestäminen, asunnon ostaminen, muutto ja remontti. Yritän valmistua koulusta syksyyn mennessä, joten opiskelut haukkaavat valtaosan ajasta arkisin. Viikonloput menevät lähinnä taloa remontoidessa. Olemme asuneet täällä jo pari kuukautta mutta nyt vasta talossa alkaa remontin myötä olla kodin tuntua.

Oli selvää, että remontoisimme ensimmäisenä lastenhuoneet. Tytöillä on kaksi huonetta yläkerrassa, joista toinen on leikkihuone ja toinen tarkoitettu nukkumiseen. Sitten kun he ovat hieman vanhempia, ehkäpä kouluikäisiä, alamme miettiä siirtoa omiin huoneisiin. Tällä hetkellä tämä on paras ja ehdottomasti toimivin ratkaisu. On se kuitenkin iso muutos muuttaa 70m2 kerrostalosta 160m2 kaksikerroksiseen omakotitaloon, joten ei ihmekään, että lapsia (hieman toisinaan äitiäkin) joskus jännittää iltaisin olla yksin huoneessaan.

Tosiaan lasten nukkari on tovin jo ollut valmiina, joten voisin esitellä sen teillekin täällä blogin puolella. Huone on tosiaan muuttanut reippaasti ulkonäköään remontin aikana. Aiemmin täällä oli keltaiset seinät ja lattiassa punainen muovimatto.

Lue koko postaus tästä