Lately: Tunnetiloja x 9

Onnistumisen iloa töissä. En tiedä mitään siistimpää kuin se tunne mikä tulee kun oikeasti teet töitä jonkun asian eteen, ja onnistut siinä. 
Joka aamuista väsymystä jatkuvan harmauden ja kaamoksen takia. Vaikka mulla kuinka on herätysvalo, niin ei kyllä tunnu energiatasot nousevan. Oisko jotain viikon vinkkejä tähän?

Materialismionnellisuutta uusista mutsifarkuista ja viime postauksessa esittäytyneestä Zaran takista. En oo pitkään aikaan tehnyt mitään hyviä ostoksia, mutta nyt tuntuu että oon taas löytänyt just niitä oikeita juttuja.

Jouluviboja, kanelia kahviin maitovaahdon päälle, piparkakku Dumleja pussillinen ja eilinen Fazerin piparkakku suklaalevy. Jos joku ei vielä tiennyt, niin fiilaan joulua ihan superisti! Kenen muun lempiherkkuja on piparkakun makuisen karkit?

Hyvä tunne siitä, että saa jotain aikaan. Mulla oli esimerkiksi kunnon teho-sunnuntai siivotessa koko asuntoa läpikotaisin ja hoitaessa to do -listalta miljoonia asioita pois alta.

Inspiroitumista kaikesta kauniista Pinterestin maailmassa, En tiedä miksi kaikki alkaa tuntumaan niin selkeältä kun selailee hetken kauniita kuvia?

Puffer jacket H&M     Sweater H&M     Jeans Bik Bok     Shoes Nelly

Pikkujoulukauden odottamista, tai no, kai se on jo alkanut. Tummaa huulipunaa, kauniita kampauksia ja ihania juhlia! Mä niin tykkään tästä ajasta.

Ihan vaan olemisen onnellisuutta. En tiedä tällä hetkellä mitään parempaa, kuin kuppi hyvää kahvia, pörröinen aamutakki ja hyvää musiikkia.

Ja ihastumista takkeihin, esim tää kultainen puffer takki. Onko täällä muita takkihulluja? xx