Lately

Ihan perinteistä kuulumispostausta en ole tainnut hetkeen julkaista. Postauksillani on usein jokin suurempi merkitys. Ne saattavat sisältää infoa jostain kosmetiikasta, reseptin uusimpaan kokeiluuni tai muuten vaan juttua jostain tietystä asiasta. Nyt kuitenkin tuli sellainen fiilis, että haluan kirjoittaa ihan vain tajunnanvirtaa.

Ensinnäkin Itsenäisyyspäivä. Kokeilin juhlapäivän kunniaksi uutta juustokakkureseptiä. Ajattelin postaavani jutun siitä tänne blogiin tänään tai lähipäivinä, mutta kävikin niin että resepti vaatii vielä ihan pienenpientä viilausta. Pohja ja juustotäyte menivät aivan nappiin, mutta kiilteessä onnistui lopulta vain koostumus ja kiilto. Maku oli vetinen ja värikin jotain aivan muuta kuin oli tarkoitus. Jään siis hiomaan reseptiä ja julkaisen sen sitten joskus valmiina muissa merkeissä kuin “Itsenäisyyspäivän leipomuksena”.

Lähiaikoina ajattelin muuten postata jotain hiusmuodonmuutoksesta, sillä kesän tummanruskeasta lookista on menty valovuosi vaaleampaan. En malta odottaa postaavani aiheesta, sillä olen toteuttanut muodonmuutoksen kokonaisuudessaan itse omin kätösin ja olen vieläpä järjettömän tyytyväinen lopputulokseen (tai pitäisikö sanoa tämän hetkiseen vaiheeseen). Tämän postauksen kuvista

Lue koko postaus tästä