Laukkuun järjestelijä tuunaamalla

 Laukkuun järjestelijä tuunaamalla
Mitä tarkoittaa laukun järjestelijä? No, minäpä kerron.
Veikkaanpa, että meistä naisista jokainen jossain vaiheessa, on joutunut tilanteeseen, jossa lähestyt autoasi ja molemmat kädet ovat täynnä kasseja ja siinä jotenkin taiteillessa, yrität keksiä keinon onkia laukustasi autonavaimet. Niitähän ei niin vain löydy, koska ne ovat varmasti painuneet sinne käsilaukun syövereihin ja piilottelevat meikkilaukun, nenäliinapaketin ja lompakon alla, jossain hankalasti löydettävissä.  

Pahinta on, jos koko laukun sisältö pitää tyhjentää siihen auton konepeltille, jotta ne avaimen ”lurjukset” suostuisivat sieltä esiin tulemaan. Niin ja tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka helposti ne tavarat sinne käsilaukkuun sujahtaa, mutta niitä ei vain millään tahdo löytää sieltä, ainakaan helpolla. Kuulostaako tutulta? Laukun järjestelijää siis tarvittaisiin.


Tytär valitteli juuri äskettäin, että pahus, kun tästä laukusta ei mitään löydy. Laukkuhan on tyypillinen avonainen malli, johon kyllä mahtuu ja katoaa yksi jos toinenkin tavara. Olin juuri tapani mukaan siivoilemassa ja järjestelemässä työhuonettani ja jälleen kerran sain idean, kun siirtelin blogitapahtumasta

Lue koko postaus tästä