Legoland Discovery Center Berliini


Berliinin matkallamme kävimme perheen kanssa Legon kokemuskeskuksessa -Legoland Discovery Center Berliinissä. Viisi vuotiaamme on suuri Legojen ystävä ja tämä oli mukava sisäleikkipaikka.
Se on nimen omaan sisäleikkipuisto ja sitä ei kannata sekoittaan Legolandiin. On enemmänkin verrattavissa meidän sisähuvipuistoihimme. Näin talvella varsinkin kivaa tekemistä tai jos matkalle sattuu huono ilma.

Legoland Discovery Center Berlin sijaitsee Sony Centerissä, Potsdamer Platzilla. Paikalle pääsee helposti kaikilla julkisilla kulkuneuvoilla. Sisäänkäynnin tunnistaa lähellä olevasta suuresta legoista rakennetusta kirahvista. Ulos päin se on vain pieni sisäänkäynti, sillä paikka sijaitsee maan alla parissa kerroksessa.

Alimmassa kerroksessa oli lukollisia, pantilla toimivia säilytyslokeroita. Myös isoja laatikoita oli joihin voisi jättää takkinsa.


Sisään mentäessä ensimmäisenä on Miniland, josta löytyy legoista rakennettuja upeita Berliinin tunnettuja rakennuksia ja maisemia. Näihin on käytetty yli kaksi miljoonaa Lego palaa.

Nappeja painamalla tapahtuu aina jotain. Siellä mm. työntekijät kurkistavat viemäriluukusta, kuumailmapallo nousee ja hauskimpana on Berliinin muurin kaatuminen. Valot vaihtuivat taustalla ja musiikki soi.

Miniland koristellaan teeman mukaan ja nyt ne olivat

Lue koko postaus tästä