Lehdykkä 2.0

Syksy on vihdoin oikeasti täällä. Kauniit aamut on just mun lemppareita asioita syksyssä: kasteisia ja sumuisia, viileitä ja aurinkoisia. Samalla täytyy alkaa ajatella enemmän pukeutumista. 

Mun isosisko pyysi mua neulomaan itselleenkin Lehdykkä-pipon, kun näki edellisen pipon kuvan Instagramissa kevättalvella. Lupasin, mutta syksylle. Pidin lupaukseni, nyt se on valmis ja ihan super ihana, edelleen. Just sopiva syksyyn.
Vihdoin pääsin oman pipon kimppuun ja siinä on jo hurjat 5 senttiä valmiina. Neuloin meille kaikille vähän kuin huomaamatta harmaat pipot. Tämä on niistä vaalein, siinä missä mun omasta tulee melkein mustan harmaa. Tässä pipossa neuloin resorin eri värierän harmaalla, kun sitä oli jäänyt neuletakista yli. 

LehdykkäKoukuttamo
Puikot  2½mm 40cm pyöröSilmukoita 160 ja 170Lanka Adlibris baby merino light grey A002Langankulutus 58 grammaa
Upotin pipon lämpimään veteen tunniksi lillumaan ja vähän venautin resoria, koska olin neulonut sen vahingossa vähän liian tiukaksi. Pipo muistutti muodoltaan Super Mariosta tutun Toadin päätä. Vähän mietin vaihtoehtoa laittaa oma nahkamerkki resorin sivuun. Kai isosisko voi olla pikkusiskon blogin kävelevä mainos?

Mitä mieltä

Lue koko postaus tästä