Lehtikuninkaan joulu ja arvonta!

Kaupallinen yhteistyö Lehtikuningas.fi ja sisältää mainoslinkkejä
Mitkä voisivat olla parempia joululahjoja kuin kirjat ja lehdet, no toki suklaa ja villasukat myös. Mutta nämä kaikki kuuluu myös samalla yhteen, sillä niin lehtiä kuin kirjoja on kaikkein mukavinta lukea suklaata syöden ja kotoisasti villasukat jaloissa.
Ihana anoppini tilasi muutamia vuosia sitten joululahjaksi Anna-lehden ja ajattelin heti silloin, voiko olla parempaa lahjaa, lehti joka ilahduttaa vuoden ajan ja joka viikko. Joka viikko, kun postilaatikkoon ilmestyi Anna-lehti, muistui anoppi mieleen. 
On kuppeja, on krääsää, on niitä villasukkiakin, mutta lehtiä on kaikkia ihan mahdotonta tilata, joten lehtilahja oli jotain aivan superia, sellaista iloa antavaa ja tavallaan lahja joka liittyy elämyksellisiin hetkiin. Lehteä lueskellessa ei samalla räpelletä kännykkää vaan nautitaan täysin siemauksin lehdestä.
Mikä mukavinta, monena jouluna anoppi ilmoitti, että saat tänäkin vuonna saman lahjan ja Anna-lehden tilaus jatkui vuosia, niin kauan kuin rakkaan anopin muisti säilyi. Anna-lehti tuli myös aina lapsuudenkotiin ja tulee tänä päivänäkin 98-vuotiaalle mummille, joten lehtiin ja