Leikkipaikka laivalla -Viking Amorella


Kesäisin laivojen konferenssihuoneet muuttavat muotoaan ja niihin tehdään lapsille leikkipaikkoja. Kokoustajien sijaan huoneissa raikaa lasten äänet, kun paikat on laitettu lapsille kuntoon. Löytyy liukumäkeä, pallomerta ja muuta mukavaa.

Me kävimme täältä Turusta picnic risteilyllä. Se on lasten kanssa kiva tapa viettää päivä jos ei halua olla yötä poissa kotoa. Tai meidän ei ainakaan tarvitse olla yötä poissa kotoa, kun ihan muutaman kilometrin päässä Turun satamasta asumme. Piknik risteilyllä ollaan aluksi Viking Amorellalla ja Maarianhaminassa laivaa vaihdetaan Viking Graceen.
Amorellalla on käytössä myös se perinteinen leikkipaikka. Kannelta seitsemän löytyy aina pelihuone, pallomeri ja PS4-huone. Siellä on myös leikkitilaa, mutta nyt kesäksi lelut näyttivät siirtyneen sieltä pääosin pois. 
Nyt kesällä on lisäksi kymmenennessä kerroksessa monta huonetta lasten käytössä leikkeihin. Siellä on kokonainen Adventure Island – Seikkailusaari. Sieltä löytyy monenlaista ajanvietettä eri ikäisille lapsille aina vauvasta alkaen. Löytyipä sieltä myös pieni Outlet-myymälä.

Vauvoille on oma leikkihuone, jossa on Sophie la Giraffe -teema. Huone on koristettu Sophie kirahvin

Lue koko postaus tästä