Leikkisä Pulpe De Vie

*tuotteet saatu
Tämä ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja Pulpe De Vie sarja on todella raikas ja hauskakin ulkoasultaan ja houkutteli mua jo heti kun eka kerran sen näin Sokoksella. Sittemmin mulla kävi tuuri ja sain tuotteet testiin ja kerron tässä lyhyesti kokemuksiani.

Pulpe De Vie Like A Diamond heleyttävä ja kosteuttava seerumi 40ml
Tässä seerumissa on ihanan raikas, hieman sitruunainen tuoksu joka virkistää ihoa ja palauttaaluonnollisen hehkun. Tykkään seerumin koostumuksesta, se on helppo levittää ja imeytyy hyvin,Pulpe De Vie Misellivesi 400ml
Puhdistava misellivesi, joka on varsin riittoisa reilun kokoinen pullo. Misellivesi puhdistaa ja neutraloi stressin, väsymyksen ja saastaiden vaikutusta iholla. 
Käytän misellivettä kosteuttamalla vanulapun misellivedellä ja sitten vain pyyhin kasvot sillä.Pyyhin misellivedellä kasvot aamuin illoin,

Pulpe De Vie kangasnaamio Daiqui`rides
Heleyttävä, kosteuttava ja uudistava kangasnaamio, joka myös tehokosteuttaa ja häivyttääikääntymisen merkkejä.Kangasnaamio istuu kasvoille hyvin ja selkeästi freshimpi iho naamion jälkeen.Vaikutusaika 10-15 min.

Pulpe De Vie kangasnaamio Sex on the peach
Kasvonaamio joka heleyttää, uudistaa ja kosteuttaa, sisältää myös antioksidanttejajotka yhdessä lisäävät nuorekkuutta iholle.


Pulpe de vie suihkugeeli 200ml
Kosteuttava viikunasuihkugeeli.

Lue koko postaus tästä