Leikkisät LALA ja LULU – yhteistyössä kkami

Tarvitseeko lastenvaatteiden olla tylsiä? Voiko ilman kirkkaita värejä ja kuvia olla ihania ja leikkisiä vaatteita? LALA ja LULU muuttavat yksinkertaiset vaatteet mahtaviksi leikkisiksi asuiksi! Haluanko olla tänään pupu? Vai bambi? Vai olisinko sittenkin hurja lohikäärme? Vai sitten hunajaa rakastava suloinen nalle?

Lalan ja Lulun vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Koreassa. Kuvien vaatteet ovat 100% puuvillaa. Vaatteet tuntuvat käsiin pehmoisilta ja laadukkaille. Kahden pesun jälkeen ovat pitäneet hyvin muotonsa, eikä venymistä tai nukkaantumista ole havaittavissa. Näitä ihania vaatteita löytää tällä naapurista Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Ehkä jonain päivänä vielä Suomestakin.
Valloittavien eläinpukujen lisäksi mallistoista löytyy perusvaatteita neutraaleissa väreissä. Sopivat täydellisesti minimalistisen äidin makuun. Itse olen näihin vaatteisiin ihastunut täysin. Ässä totesi vaatteiden olevan pumpulia. LALA collectionin sukat herättivät pojissa suurta hilpeyttä. Silmua tosin harmitti, kun sukat pysyivät pitkien varsien ansiosta aivan liian hyvin jaloissa… 

ARVONTA
Sain mahdollisuuden arpoa yhdelle seuraajalleni alla olevan kuvan ruskean bambipuvun koossa 12month. Vastaa n. 74-86cm vaatekokoa. Puku on 100% puuvillaa. 
Arvonnan säännöt:
Seuraa MäSäMutsia

Lue koko postaus tästä