#lempivaatteeni kampanja – toukokuu


Nyt se esitellään, vihdoinkin. Minun yksi kaikkein rakkaimmista vaatteista on nyt tässä postauksessa. Kyllä, valtavasti käytetty ihana farkkutakki. Takin ompelin hulluimpana tuunaus aikanani mutta muutama vuosi myöhemmin tuunasin sitä hiukan lisää ja se sai tämän nykyisen ulkomuotonsa ja käyttö kasvoi sen myötä. Tämä on myös yksi niistä tuunauksista, joka on saanut valtavasti näkyvyyttä eri somekanavissa. Tämä takki ei siis ole vain minun lempparini, vaan monen muunkin lemppari.
Farkkutakkiin meni neljän farkun lahkeet, kaavana käytin Burda 8/12 kaavaa, muokkasin paidan kaavan takiksi soveltuvaksi. Kaava on erittäin helppo muokata itselle sopivaan muotoon. Takin tein sen verran väljäksi, että sinne mahtuu alle vähän paksumpaakin vaatetta. Takista olen tehnyt myös villakangas -ja kelsiturkkiversiot. Kaikki peplum- takit ovat kovassa käytössä ja ovat lemppareitani.

Minun tyylini oli pikku hiljaa muuttumassa boheemista romanttiseen shabby chic -tyyliin ja tämä on yksi siihen tyyliin sopiva juttu. Nykyäänhän olen paljon tehnyt näitä peplum-tyyllisiä vaatteita, koska ne sopivat vartalolleni todella hyvin ja toimii

Lue koko postaus tästä