Libero Touch vaipoista ja ihonhoitotuotteista kokemuksia ja arvonta

Pääsin tekemään kaupallisen yhteistyön Liberon kanssa ja saimme testaukseen Libero Touch 3 ja 6 koon vaippoja sekä ihonhoitotuotteita. Pääsen myös arpomaan teille lukijoille 2 ihonhoitosettiä ja supersankariasut.

Libero Touch on ollut minulle tuttu juttu kerran, kun esikoiselle ostin vaippoja verkon kautta. Silloin jo huomasin kuinka pehmeä se on ja sen ominaisuudet sekä pehmeys kertoo jo jotain siitä, että se on hintavampi verrattuna muihin vaippoihin, toki asia hieman harmittaa kun niitä ei voi ostella hintansa vuoksi jatkuvasti vaan aina käännytään halvempien pariin. Halvemmat taas tekevät sen, että vaippa-alueen iho ei välttämättä kestä ja alkaa punoittaa.

Libero Touch vaipat saapuivatkin sopivasti meille ennen reissuun lähtöä, joten päätin ottaa niitä testaukseen reissuun. Olen jo alusta alkaen tykännyt vaippojen pehmeydestä, ne tuntuvat kuin höyheniltä. Tytöllä meillä oli tullutkin pikku paketit 1 ja 2 koossa neuvolan ylläripaketissa sekä Lastenmessujen paketissa. Tyttö kasvoi niin huimaa vauhtia, että 3 koko tuli käyttöön aika pian.


Vaipat tuntuvat imukykyisemmiltä verrattuna muihin vaippoihin

Lue koko postaus tästä