Lidl Micellar Beauty

Lidl on tammikuussa julkaissut uusia ihonhoitotuotteita ja sain testiin yhden sarjan tuotteet. Sain testiin Lidlin Micellar Beauty -sarjan, johon kuuluu seerumi, päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide (tuotteet saatu testiin mutta postaus ei ole kaupallinen yhteistyö). 
Aiemmin tällä viikolla kirjoitin ja testasin Lidlin uusia meikkisiveltimiä ja meikkivoidetta mutta olen pidempään jo käyttänyt muutamaa heidän vakiotuotetta. Mulla on käytössä mm. Lidlin meikinpuhdistuspyyhkeet (parhaimmat meikin puhdistukseen!) ja olen käyttänyt myös heidän palkittua kosteusvoidetta. Tiesitkö, että tuo Lidlin muutaman euron kosteusvoide voitti kuluttajatutkimuksessa 269 euroa maksavan La Merin kosteusvoiteen? Tämä nimenomaan ”todistaa” sen, mistä jatkuvasti somessa ja täällä blogissa puhun. Hyvästä kosmetiikasta ei oikeasti tarvitse maksaa satoja euroja. Nykyisen markkinoille tulee yhä enemmän edullisia ja hyviä kosmetiikkatuotteita, niin ihonhoidon kuin meikkauksenkin saralla. 
Lähdin siis innolla testaamaan uutta Lidlin ihonhoitosarjaa, joka sisältää mm. myramaze nimistä kasvia, jota käytetään sen elvyttävän vaikutuksen vuoksi. Sitä käytetään myös kalliimmissa selektiiviissä kosmetiikkatuotteissa. Tarkistan myös aina tuotteiden ainesosaluettelot ja kyseinen kasvi oli melko ylhäällä

Lue koko postaus tästä