Lieracin Sunissime aurinkosuojat

*tuotteet saatu
Kesä on pian täällä ja toivottavasti sen myötä myös kauan kaivattu aurinko.Mä rakastan aurinkoa (kukapa ei) ja auringonottoa, mutta viime vuosina olenakoittanut vähän hillitä intoa sillä aurinko vanhentaa. Ja koska ihon vanhenemista tapahtuu ilman aurinkoakin, en halua sitä nopeuttaa vaan käytän sellaisia aurinkosuojatuotteita jotka paitsi hoitavat ihoa, antavat sille myös parhaan mahdollisen suojan.
Olen tässä kevään aikana testannut näitä Lieracin aurinkosuojatuotteita, joissa on spf 50.Kasvoilla käytän kesällä aina vähintään spf 30.Mietitkö mitä spf tarkoittaa? Se kertoo kuinka kauan voit oleilla auringossa palamatta.Jos palat yleensä 10 minuutissa, niin suojakertoimella 15 voit olla auringossa 10×15=150 minuuttia tai tällä Lieracin aurinkotuotteiden suojakertoimella 50, voi olla 10×50=500 minuuttia. 
Koska kesäisin vietetään paljon aikaa ulkona, tällä voiteella voit ulkoilla 8h ihon palamatta.Se on kyllä ihan parasta, sillä käytännössä koko päivää ei tarvitse huolehtia siitä palaako iho auringossa kun tätä laittaa aamulla.Tosin hyvä tietenkin lisätä päivän mittaan, jos koko päivän viettää auringossa.

Lierac
Sunissime Energizing protective fluid SPF50
Suojaaja &

Lue koko postaus tästä