Life lately

Hellou! Vuosi 2018 on vaihtunut jo melkein viikko sitten ja mä en oo vielä postaillut kertaakaan tänä vuonna. 😀 Mun oli tarkoitus tulla jo monta päivää sitten postailemaan, mutta netti ei toiminut tietokoneella ja en tykkää tehdä postauksia tabletilla. Mulla jäi vielä vuodelta 2017 yksi life lately-postaus tekemättä, joten tänään olisi sen vuoro. 🙂 Mites teillä on alkanut vuosi 2018? 🙂 Mä oon tällä viikolla vähän aloittanut pääsykokeeseen lukemista, siivoillut joulua pois, tehnyt muutamia löytöjä alennusmyynneistä ja viettänyt paljon aikaa poikaystävän kanssa, sillä kohta loma jo loppuu. 
 
1. Yksi viikonloppu vanhemmat, pikkusisko ja Mindi oli mun luona kylässä. Käytiin jouluostoksilla ja isosiskon nuoremman tytön synttäreillä. Mindi on aina hirveän väsynyt matkustamisesta Ouluun ja vain nukkuu mun luokse päästyään. 😀
2. Pikkujoululahja äidiltä. Yves Rocherin juttuja. ♥
3. Vanhemmat oli tehneet myös tonttuovia. Vähän tuunasin vielä omaani ja laitoin viereen myös tontun ja kauriin. 🙂 
4. Leivoin syömättä jääneistä banaaneista banaanipiirakkaa, tuli ihan hyvää. 


1. Vietettiin poikaystävän kanssa

Lue koko postaus tästä