LIFE LATELY / FROM MY IPHONE

Noniin nyt olis taas aika päivitellä tavallaan kuulumisia tänne puhelinkuvien kautta! Päivittelen nykyään aika paljon videoita Snapchattiin, joten sen takia näitä kuviakaan ei ihan älyttömästi ole. Ja siellä oon muuten nimellä nnooraemiliaaa, jos kiinnostaa käydä lisäilemässä. 😊

Ensimmäisessä kuvassa ollaan matkalla jääkiekkopeliin Tonin kanssa ja nappasin sitten selfien, kun oli tylsää autossa. Ite olin ensimmäistä kertaa katsomassa peliä ja viihdyin kyllä yllättävän hyvin vaikka en jääkiekosta hirveemmin mitään ymmärräkään.
Kolmannessa kuvassa olin herännyt viikonloppuna tosi myöhään ja aloitin sitten aamuni syömällä pitsaa. Ei ehkä ihan mikään potentiaalinen Instagram-kuva aamiainen. ;D

Kahdessa ekassa kuvassa ollaan Helsingissä. Oltiin siis mun kaverin kanssa I love me- messuilla, josta tuli pari postaustakin tehtyä. Ne voit tsekata tästä (klik) ja tästä (klik). Helsingin tuomiokirkolla kuvattiin myös illalla asukuvat! (klik)
Kolmannessa kuvassa olin äidin luona ja oli ihan pakko ottaa kuva, koska kissa tuli niin suloisesti istumaan penkille mua vastapäätä. ♡

Ikeassakin tuli käytyä. Olin oikeastaan vaan mukana, kun äiti osti

Lue koko postaus tästä