Liian suuret housut sopiviksi


Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto on todella mielenkiintoinen paikka. Sieltä löytää vaikka mitä, välillä sellaista mikä menee sellaisenaan käyttöön mutta myös sellaista mistä tehdään jotakin kivaa, kuten nyt näistä ihanista kukonaskel kuvioisista housuista. Kun valitsee tuunattavaa vaatetta, niin kannattaa aina ottaa mahdollisimman isot, niin on sopivasti materiaalia, josta tehdä. Itse halusin ehdottomasti saada itselleni villaa sisältävät housut, jotka ovat suht suorat. Siksi olinkin todella iloinen, kun löysin ilmaisosastolta juuri tarkoitukseen sopivat housut.

Helpointa on kun purkaa housut osiin ja joko käyttää kaavoja tai sitten omia mittoja, saadakseen haluttu lopputulos. Itse halusin tehdä mitoilla, joten pyrin seuraamaan housujen jo valmista linjaa, pienensin siis housut ja lyhensin niitä paljon. Tällainen työ ei lopulta ole hankala vaikka aikaa menee jonkin verran.
Poistin muotolaskokset, sekä upslaakit, ainoastaan takakappaleelle tuli yhdet muotolaskokset. Säilytin korkean vyötärön mutta lyhensin housuja paljon. Lahkeet kavensin koko matkalta vaikka annoin niiden hieman levetä lahkeensuuta kohti. Vyötärökaitale lyheni ja kapeni sen verran, että vain yksi nappi

Lue koko postaus tästä