LINKKAA BLOGISI | TOP FIVE

Tämän postauksen julkaisemisessa nyt kesti jonkin aikaa, sillä 1) suunnittelen jokaisen viikon postaukset etukäteen enkä tahtonut siirtää postauksia ja 2) minulla oli hiukan kiireitä jotta olisin aikaisemmin ehtinyt blogit käymään läpi sekä kirjoittaa niistä lyhyen mielipiteeni. Tässä kuitenkin tämä postaus!

Letters by Erika”Mun täytyy myöntää heti alkuun, että oon todella huono kuvailmaan mun blogia tai mitään muutakaan itseeni liittyvää. Mun elämä on vähän niin kuin Rihannan ”Work” – ainut selvä juttu on ”work work work” ja lopusta ei oiekin saa mitään selvää. Ehkä mun blogikin näyttää jotenkin siltä!”

Erikalla on ihanan taiteellisen oloinen blogi, johon ihastuin ensisilmäyksellä. Kuvat eivät ole samanlaisia kuin, mitä muualla näkee vaan niissä on sellaista samanlaista tuntua kuin Kiasman taidenäyttelyssä olevissa teoksissa. Postausten aiheilla, tekstillä on myös samanlainen vaikutus. Aiheet ovat myös erikoisa, joka tekee blogista kiinnostavan sekä hauskan lukea, seurata.

Janita Johanna23 / Helsinki / Matkustus, sisustus ja lifestylejuttuja tiedossa
Janitan blogi on ihanan yksinkertainen ja siisti, kauniit kuvat sekä

Lue koko postaus tästä