Lip Monthly | Marraskuu 2018


Vihdoin ja viimein saan esiteltyä teille marraskuun Lip Monthlyn! Tämän pussukan tarinahan on siitäkin jo ihan hupaisa, että sain vasta joulukuun puolella viestin siitä, että pussukka on mulle lähetetty. Eipä sillä, en ollut muistanut tätä vielä edes kaivata, mutta kaiken jouluhässäkän keskellä pussukka jäi lopulta saavuttuaankin joksikin aikaa ihan oman onnensa nojaan, mutta nyt olen vihdoin tuotteita testannut ja pääsen sisällön teille esittelemään.
Sitä ennen haluan kuitenkin vinkata teille, jotka olette tästä pussukasta haaveilleet, että mun käsitykseni mukaan Lip Monthlya saa taas tilattua Suomeen! Lip Monthlylla oli pitkään se tilanne, että he eivät ota Suomesta uusia asiakkaita, mutta jokunen aika sitten koko sivusto muutti ja sen jälkeen ainakin chatin asiakaspalvelijan mukaan myös Suomeen tilaaminen mahdollistettiin jälleen.


Marraskuun pussukka näytti tältä. Melkein heti kättelyssä huomasin yhden tuotteen olevan rikki eikä tämä muutenkaan mitään riemunkiljahduksia mussa herättänyt, vaikka ihan mielenkiintoisen oloisia tuotteita joukkoon mahtuikin. Mulla on tällä hetkellä vähän innostuskin vähentynyt koko Lip Monthlyn

Lue koko postaus tästä