Lip Monthly – Toukokuu 2018


Toukokuun Lip Monthly kilahti aiemmin tällä viikolla sisään postilaatikostani ja nyt olisi aika esitellä sen sisältö teillekin. Mullahan on ollut tämän huulimeikkipussukan kanssa vähän turhankin paljon ongelmia ja pettymyksiä, mutta sinnikkäästi oon silti tilaustani vaan jatkanut. Huhtikuun pussukasta mulla ei ollut sinänsä mitään huonoa sanottavaa ja toukokuussa oli tullut taas yksi parannus – pussukasta löytyy jälleen pieni lappunen, josta käy ilmi tuotteiden arvo! Pussukka oli ihanan kesäinen, mutta mites sitten sisällön kanssa kävi?

Ei valitettavaa! Siis oi vitsit miten iloinen mä voin olla ihan vaan siitä, etten saanut mitään jämäpussukkaa vaan kaikki tuotteet oli oikeesti mulle uusia (ja ehjiä). Joukosta löytyi kolme huulimeikkituotetta ja yksi tuote kulmille. Kaikki tuotemerkit olivat mulle tällä kertaa tuttuja ja Manna Kadar sekä Laritzyhän ovat yhtiä mun suosikkibrändejä Lip Monthlyssa. Ensisilmäyksellä sisältö vaikutti todella hyvältä ja seuraavaksi vielä jokainen tuote erikseen esiteltynä:

Manna Kadarin Lip Locked Priming Lipstickin sain sävyssä Zen, jota kuvaillaan neilikanpunaiseksi. Itse sanoisin tämän

Lue koko postaus tästä