Lisää the Ordinaryn tuotteita!

Olen käyttänyt viimeisen parin vuoden aikana monia eri the Ordinary tuotteita, koska ne ovat mielestäni hinta-laatu -suhteeltaan aivan ylittämättömiä. Minulla suurin osa kokeiluista on mennyt todella hyvin, vaikka kaikkia niistä lukuisista tuotteista, joita olen kokeillut, en ole ottanut vakiokäyttöön.

Innostuin tilamaan Deciemiltä pari itselleni uutta the Ordinary -tuotetta, nimittäin Ascorbyl Glucoside Solution 12% eli C-vitamiiniliuoksen ja Mandelic Acid 10 % eli mantelihappoa. Toivottavasti lukijoillani on vielä intoa lukea näitä the Ordinary -postauksiani. Vai alkaako olla jo liikaa?  Toisaalta nythän the Ordinaryä saa Suomessakin ihan kaupan hyllyltä, kun the Ordinary tuli myyntiin Stockmannilla, joten ehkä on paikallaan jatkaa näitä postauksia.

The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% (30 ml) 12,90 euroaC-vitamiinin etuja ihonhoidossa on sen ihon sävyä kirkastava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä vaikutus. C-vitamiini on antioksidantti, joka heikkenee veden voimasta. The Oridnaryn Ascorbyl Glucoside on vesiliukoinen C-vitamiinijohdannainen, ja se ”sietää” vettä hyvin, mutta ei ole niin tehokas kuin puhdas C-vitamiini (askorbiinihappo). Ascorbyl Glucosiden hyviä

Lue koko postaus tästä