Lokakuun Bette box

Odotukset tämän boxin suhteen olivat kovat sillä luvassa oli uutuuksia, bestsellereitä ja täysikokoisia tuotteita. Ilmeisen paljon on tavaraa tässä boxissa kun kaikki on mainuttu vieläpä monikossa 🙂
Tuotekorttihan oli uudistunut syyskuussa ja Bette uudistuu pikkuhiljaa, tässä lokakuun boxissa on kuulema myös mukana pieni uudistus.Jänskää.Mä päätin ottaa saatekortin teksteistä kuvat, jotta saatte samat tiedot tuotteista kuin minäkin. Mennäämpä avaamaan boxi.


Ekaksi havaitsin LUMENE:n seerumin , joka on erittäin mieluisa tuttavuus. Olen ihastunut sarjan ulkoasuun ja odottanutkin että saisin näytteen, jotta pääsen kokeilemaan tuotetta ja nythän mä sain. Ainoo miinus että koko on testeri.


HERBINA sarja on ainakin osittain uudistunut positiivisesti ja boxista löytyi kevyt kasvovoide.Kuulostaa kivalla ja itseasiassa olen kohta korkkaamassa uutta kasvovoidetta ja se voi hyvinkin olla tämä. Tuoksu on miellyttävä ja tuote oli boxissa normaalikokoisena.


Kiva saada ihan uusi tuote boxiin, toki ennestään tuttu mutta boxissa uusi.NATURA SIBERICA:n tuotteista olen tykännyt hyvin vaihtelevasti. Käsivoide oli aika neutraali tuoksultaan ja levittyi sekä imeytyi hyvin.Mukava käyttötuote.


Meikit ovat kivoja yllätyksiä. Manna Kadarin

Lue koko postaus tästä