Lokakuun Betteboxi

Lokakuu on jo aluillaan hyvän matkaa ja tänä aamuna kilahti saapumisilmoitus boxista.En varsinaisesti ollut ehtinyt vielä sitä odottamaan ja toivoinkin saavani sen vasta viikonloppuna, jolloin aikaa myös postata siitä.
Odotukset oli korkealla koska kyseessä oli bloggaajien suosikkeja sisältävä boxi.Katsotaan oliko boxi mun kohdalla hitti vai huti.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW SÄVYSEERUMISaatavilla hyvin varusteilluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista, Ovh n. 34,90
Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle ja sitä voi kerrostaa jos haluaa enemmän peittävyyttä.Sävyseerumia voi käyttää sellaisenaan tai luomaan lisähehkua.
Tämä olikin sitten ensin silmiin kiinnittyvä tuote kun boxin avasin ja samalla blogin päätuote, ainoa täysikokoinen sellainen.Nooh, tuote on todella sanansa mittainen ja mulla on tämä jo jokapäiväisessä käytössä jo jonkun aikaa ja mun käytöllä pullo kestää ikuisuuden.Jjoten mulle tää oli täysin turha.Oon kuitenkin iloinen niiden kaikkien puolesta joilla tätä ei ennestään ollut.


ZIAJA GOAT`S MILK MOISTURIZING DAY CREAM PÄIVÄVOIDESaatavilla Sokokselta ja Hakaniemen ja Sellon Emotionista. Ovh n 10/50 ml
Tässä päivävoiteessa on syväkosteuttavaa vuohenmaitoa joka tarjoaa

Lue koko postaus tästä