LOKAKUUN GLOSSYBOX

Kaiken muuttohässäkän takia lokakuun Glossybox jäi ajallaan kuvaamatta, mutta nyt olisi aika jakaa oma mielipiteeni kyseisen kuukauden boksista. Tähän asti olen ollut todella tyytyväinen Glossyboxin tuotteitaa eikä lokakuun Glossyboxikaan pettänyt.

Love Beauty and Planet Bloomin Radiance Sheet Mask – Boksin tuttu tuote oli tämä kasvonaamio, jossa on kosteuttavaa murumuru-voita ja tuoksu on ihanan ruusuinen. Maskia en ole vielä käyttänyt, mutta ajattelin ottaa sen tänään illalla käyttöön, kun nautin vapaaillasta ja iho kaipaa hieman elvytystä yövuorojen jälkeen.

This Works In Transit Camera Close-Up – Boksissa tuli tämmöinen 3-in-1-tuote, jota voi käyttää maskina, kosteusvoiteena tai meikinpohjustus-seerumina. Tuubin ulkonäkö on aika tylsä omaan makuuni, mutta toivottavasti itse voide olisi parempi.

3INA The 24h eyeliner – Juuri sopivaan aikaan saapui eyelineri, koska aiemmin käytössä ollut eyelineri alkaa vetelemään viimeisiään. Eyelinerin suti on todella hyvän mallinen ja sillä saa tarkkaa jälkeä tehtyä.

Context Hydrating Toner – Lokakuun boksissa tuli myös kasvovesi, mikä on ihanan sitruksisen tuoksuinen.

Manna Kadar Bloom Mascara

Lue koko postaus tästä