Lokakuun kosmetiikkasuosikit

 Jos alkuvuosi oli täynnä uusia ihania kosmetiikkatuttavuuksia, linja on jatkunut samana kauttaaltaan koko vuoden. 

Viime viikkoina olen löytänyt erityisesti luonnonkosmetiikkaa, jotka ovat jääneet säännölliseen käyttöön ja tässäpä lokakuun suosikit ♥

*merkityt tuotteet saatu


*Lumene Luminous moisture huulivärejä sain testiin useita sävyjä, joista ihan lemppariksi nousisävy 101 Rose Oat.Tää levittyy huuleille hyvin, on enemmän huulipunanamainen kuin kiiltomainen, eli ei kiillä, eikä tahmaa ja pysyykin kivasti huulilla.

Laveran eyebrown styling gelin ostin kun vastaava Benecosin loppui ja olen tykännyt tästäkin. Väri on helppo harjata ripsiin ja sävy on sellainen jota voi kuivuessaan harjata poisjos sitä on liikaa kulmilla.
Tällä kulmat myös pysyvät hyvin muodossaan.


*BOHO:n primeria olen kehuskellut useasti, niin ihana se on meikin alla tai ilmankin.Tasoittaa ihoa kivasti eikä rullaa meikkivoiteiden kanssa.

SEPHORA:n banaani naamio on ostoksia reissusta, silloin kun niitä sai vielä tehdä ja vasta nyt  löysin tämän kosmetiikka-kätköistäni. Tuoksu on ihanan banaaninen ja naamio kosteuttaa kivasti.

*MURUMURUN BB-voide sfp 15 on ollut todellinen löytö, sillä oon kokenut vaikeaksi löytyy sellaisia BB-voiteita jotka eivät