Lokakuun loppuneet kosmetiikkatuotteet


Taas on kuukausi vierähtänyt edellisen roskiksen tyhjentämisestä ja yllätin jopa itseni saamalla aika monta tuotetta loppumaan, vaikka muuta ensin luulin. Joskus tuotteet ei kulu millään ja joskus loppuu moni lähes samaan aikaan.Mutta lähdetäämpäs tyhjentämään roskista.

Ekana HIUSTUOTTEET;
BATISTE:n kuivashampoot kuuluu mun arkeen niinku hiusharja ja tykkään ihan kaikista tuoksuista.SCHWARZKOPT:n TAFT hiuslakka on ollut uskomattoman riittoisa, tuote joka ei lopu koskaan ja ihan perus lakka.
BIOZELL:n hopeashampoo on ollut ihan hyvä tuote taittamaan keltaisuutta. Vain sininen väri ärsyttää kun pesun jäljiltä saa aina pestä koko suihkukopin, jotenkin mä vaan osaan sotkea.Nyt kun mulla on vain raitoja, ei hopeashampoolle ole samanlaista tarvetta kuin ennen joten tämän oli aika siirtyä poistoon.
ORGANIC SHOP:n tuotteet ovat verrattomia. Edullista luonnonkosmetiikkaa ja tämä viikuna hiusnaamio oli ihan kiva tuttavuus.Ei ehkä paras naamio mutta tuhdimpaa kuin hoitoaine ja tätä raaskii läträtä ihan reilusti.

Vartalovoiteita on jostain syystä avoinna aina usempi tuubi tai purkki. Mites siellä? Yksikin pitäis riittää, mutta kai se on sitten vaihtelunhalua kun käytän

Lue koko postaus tästä