Lokakuun loppuneet

Cattier Paris Gel Crème Purifiant  geeli – Tästä epäpuhtauksien nitistäjästä olen hehkuttanut jo aiemmin täällä ja olenkin jo ostanut toisen pullon tätä samaa tököttiä. Edullinen ja auttaa jonkin verran epäpuhtauksiin – tippa ruusunmarjaöljyä sekaan niin saa enemmän kosteutta iholle.

LV kosteuttava misellivesi 3 in 1 – Putsausteholtaan ei mikään loistava, mutta kosteutti todella hyvin ihoa. Enemmän meni siis kasvovedestä. Tästäkin olen kirjoittanut aiemmin samassa postauksessa edellä mainitun Cattierin geelin kanssa.

Beyond Herb Garden Calendula sheet mask – Eläinkokeetonta k-kosmetiikkaa edustavan merkin naamio oli ihan jees – ehkä pikkaisen liian limainen omaan makuun – ja tästä olen kirjoittanut aiemmin jo täällä.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch – Muuten olisivat olleet ihan toimivia, jos eivät olisi kirvelleet sy-alueella. Ainoastaan satunnaisina aamuina pystyin käyttämään näitä ilman mitään oireita. Ei jatkoon siis (merkki ei myöskään taida olla eläinkokeeton?) ja lisää käyttäkokemuksia hydrogeelilappusista voi lukea täältä.

Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask kuplasavinaamio – Hauska ja toimivakin, ainoastaan pohjajämät

Lue koko postaus tästä