LOKAKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Viime kuussa taas loppui ihan kiva määrä erilaisia tuotteita ja uusia tuotteita on otettu tilalle testiin. Lokakuussa loppui muutama tuote, joita en ole aikaisemmin kokeillut ja sitten loppui myös sellaisia, jotka ovat olleet jo kauan tuttuja. Kurkataanpas minkälaiset tuotteet viime kuussa oikein loppuikaan.

1. Aussien 3 Minute Miracle-tehohoito – Olen yleensä aina käyttänyt tehohoitona tätä Aussien tehohoitoa ja jälleen kerra yksi Aussien putelo loppui. En kuitenkaan ole huomannut, että Aussien tehohoito yksinään riittäisi pitämään hiukseni kunnossa. Nyt hiukseni ovat voineet hyvin, kun olen käyttänyt muitakin eri vaihtoehtoja hiusten hoitamiseen Aussien tehohoidon lisäksi. 

2. Sunsilkin shampoo ja hoitoaine – Nuorempana aina ostin Sunsilkin shampoon ja hoitoaineen, mutta enää ne ei iske. Tuotteet eivät ole parhaimmat mahdolliset hiuksilleni ja tuntuu, ettei putelot kestä tarpeeksi kauaa.

3. XZ hiuskiinne – Tämä hiuslakka loppui jo alkukuusta ja muistan kuinka olin onnellinen, kun pullosta tuli viimeiset suihkaukset. Hiuslakka ei siis miellyttänyt minua ollenkaan ja haju oli mitä kammottavin

Lue koko postaus tästä