Lokakuun pika-ARVONTA


Kuka väittää, ettei marraskuussa voisi olla lokakuun arvonta? Se ei ehkä ole tyypillistä eikä nimensä mukaista, mutta on ainakin arvontaa jokaisen kuukauden arvosta. Totuushan on kuitenkin niinkin tylsä, kuin voimattomuus ja paljon kirjoitettavaa täällä taka-alalla kaiken muun lisäksi. Esim joulukalenterin teko vaihtoon. Lisäksi näpertää atc-kortteja, jos voimat sallivat sen. Onpa yksi joulukorttikin jo tiedossa. Hihhii.  Sen enempää häpöttämättä  arvontaa.   

LOKAKUUN PALKINTO ON SUOSION SAAVUTTANUT HIUSKUMPPARISETTI JA 2 RANNEKORUA. Olen ostanut palkinnon itse eikä Blogger, Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter tai kukaan ja mikään muukaan ole osallisena millään muotoa arvontaan. Vain minä, Viltsumari. 
Nämä hiuskuminauhalenksut ovat venyvää matskua ja syksyn suosimissa sävyissä, Meksikon kuumissa väriyhdistelmissä. Nämä sopivat aikuiselle ja paksumpaankin ponnariin. 
Lisäksi 2 eri kokoista rannehelminnauhaa,  jotka istuvat ranteeseen yksin tai kaksin. Itselle tai esim. Kaveruksille. Toinen on sopiva paksuunkin ranteeseen, ja myös venyvät kumpikin. Tupsu on vain toisessa korussa. Helmet ovat pääosin luonnonmateriaaleja, mutta joukossa on muutama korumetalliosa. Minä olen pystynyt vastaavia käyttämään nikkeliallergiasta

Lue koko postaus tästä