Lokakuussa reissattiin moneen suuntaan..

Hei taas kaikki lukijani vihdoinkin päätin pysyä paikoillani ja kirjoitella tänne teille vähän lokakuun kuulumisia..Lokakuu oli minulle reissaamista moneen suuntaan, eikä siinä paikoillaan kerennyt olla kuin pakolliset työpäivät..

Alkukuussa reissun kohteena oli siis Nellan kanssa matkustaa Ouluun ja tavata siellä hänen entinen kasvattajansa sekä hänen uusi sulhaspoika… Niimpä lauantaina heräsinkin anivarhain pakkaamaan auton ja eikun vielä Nella kyytiin ja matka kohti Oulua alkoi. Keli olikin mitä mainioin ajella vaikka matka olikin tosi pitkä ja puuduttava..

Ouluun päästyämme lähdimme Nellan kanssa ensin pienelle happihyppelylle pitkän autossa istumisen jälkeen. Happihyppelyn jälkeen matkamme suuntautuikin sitten sulhaskandidaatin luokse.


 Astutus onnistui ihan mainiosti ja niimpä Nella sai palkinnoksi  luun jota olikin sitten hyvä järsiä ja palautua päivän urakasta…


Illalla otimmekin sitten ihan rennosti koska takana oli pitkä ajomatka sekä jännittävä astutus… Latasimme akkuja seuraavan päivän koitokseen joka alkaisi astutuksella ja sitten olikin taas pitkä kotimatka edessä…

Lokakuun alussa olimme siis Nellan kanssa astutusmatkalla Oulussa ja siellä kaikki meni tosi hyvin.

Lue koko postaus tästä