Lomafiiliksiä Bulgariasta


Mulla oli pari viikkoa lomaa ja oltiin perheen kanssa reissussa Bulgariassa. Nyt on rentoutunut olo ja paljon ihania muistoja kerrytetty (ja varmaan myös pari senttiä vyötärölle). Meidän juttuja on voinut seurata Instagramissa, mutta nyt kirjoitan vähän tänne blogin puolellekin.

Meidän perhe oli ensin pari päivää Burgasissa, jonne lentomme laskeutui. Appiukon tahto reissukohteesta vaikutti eniten, sillä menimme sinne (Bulgariaan) juhlimaan hänen 70-vuotispäiviään. Burgasista matkustimme taksilla Ravdaan, jossa all inclusive -hotellimme sijaitsi. Vietimme siellä viikon mieheni vanhempien ja ystäväperheemme kanssa. Lisäksi osittain matkalla mukana oli appivanhempieni hyvä ystäväpariskunta. Osittain siksi, että he asuivat muualla. He tulivat yllättämään appiukkoni.


Elämä all inclusive -hotellissa oli helppoa. Siellä oli lapsen kanssa mukavaa ja välillä hän lähtikin jo aamusta isovanhempien matkaan aamupalalle. Me saimme mieheni kanssa vielä nukkua. Ja välillä iltaisin poika lähti isovanhempien kanssa nukkumaan päikkäreitä. Joten omaa-aikaakin tuli kivasti ja se on aikamoista luksusta nykyään. Muutenkin elämä siellä oli rentoa ja mukavaa.

Hotellialue oli tosi iso ja siellä

Lue koko postaus tästä