Lomaherkkuja


Lomailija on herkutellut ruoilla, ai että!Iltaisin ollaan oltu keveällä linjalla ja syöty paljon hedelmiä.Päivisin ollaan syöty hyviä ja helppoja ruokia.Lounas tai päivällinen on korvattu usein salaateilla, joten toinen ruoka on ollut vähän tuhdimpaa.

Neljä kananmunaa, kirsikkatomaatteja, kermaista sulatejuustoa.Mausteina suola, pippuri ja kumina.Pehmeän makuinen munakas on nopea valmistaa.Munakkaan kanssa syötiin paahdettua leipää.

Ämpäriperunat on nyt nostettu ja kolmesta ituperunasta saatiin 10 pientä perunaa.Tein lihapullataginea ja käytin perunat tähän.Ruokaa syödään ilman ruokailuvälineitä, keräämällä ruoka leivällä.Paistoin kaksi patonkia taginen kanssa syötäväksi.

Kävin Chicosissa lounasaikaan ja listalta löytyi hampurilainen, jossa oli savustettua chilimajoneesia.Herkullinen annos, mutta savu maistui liian vahvana majoneesissa.Suussa maistui ihan nuotiolta :)Onneksi tarjoilija toi purkkaa ruoan jälkeen, niin sain maun pois suustani. Chicosin hamppareissa on ihana sämpylä, sellainen kevyt, nam!Tällaisia herkkuja lomalainen on syönyt!
Mitä herkkuja kuuluu sinun kesääsi?Aurinkoista viikonloppua teille kaikille <3

Lue koko postaus tästä