Lomaile Australiassa ja auta maastopaloista toipuvia alueita

Lomaile Australiassa ja auta maastopaloista toipuvia alueita pääsemään takaisin jaloilleen. Tässä inspiraatiota Australian matkallesi! 

Australian viimeaikaiset rajut maastopalot ovat vaikuttaneet yhteisöihin maan joka kolkassa. Tuhot ovat järkyttäviä: ainakin 34 ihmistä on kuollut, yli 2500 kotia on palanut maan tasalle,  ja arviolta miljardi eläintä on saanut surmansa. Tuhoalueen laajuus on noin 18 miljoonaa hehtaaria. 
Maastopalot on onneksi suurimmaksi osin saatu viimein tainnutettua, ja tällä hetkellä täällä Australian itärannikolla nautitaan kauan kaivatuista sateista. Monet tuhoalueet ovat avanneet taas ovensa turisteille, ja luonto on myös jo osoittanut toipumisen merkkejä.


Monet australialaiset ovat riippuvaisia turismista, ja näin kesän huippusesongin keskellä palojen vaikutukset ovat konkreettisesti nähtävillä, sillä monet ihmiset ovat peruuttaneet matkasuunnitelmansa. Tourism Australian uusi Holiday Here This Year -kampanja kehottaakin niin paikallisia kuin turisteja yksinkertaisesti lomailemaan Australiassa – se on nimittäin lahjoitusten ohella paras keino tukea yhteisöjä pääsemään takaisin jaloilleen. 
Tässä inspiraatiota Australian matkallesi! Se todellinen Australia löytyy ehdottomasti miljoonakaupunkien ulkopuolelta, ja nämä paloista toipuvat upeat kohteet tarvitsevat nyt

Lue koko postaus tästä