Lomalaisen hemmotteluilta


Lomalaisen hemmotteluilta
Vietän joululomaa parhaillaan ja en aio tehdä mitään ihmeellistä ja suuria suunnitelmiakaan minulla ei ole. Aion viettää loman juuri niin, että taas jaksan jatkossa pakertaa. Lomamoodiin sopii hyvin käsityöt, vaikka joulukalenteriin ahkeroin aika tavalla, niin silti puikot täällä taas kilisee. Lomaan kuuluu kirjat, elokuvat ja hyvä ruoka ja missään nimessä ei tule unohtaa itsensä hemmottelua. 

Hemmotteluilta sopii lomaan kuin lomaan. Niin kotosalla kuin matkalla ja mökillä varmasti myös. Tässä hemmotteluillassa keskitytään vain kosmetiikkaan, joten jätän kaikki muut herkut sitten toiseen kertaan.


Saunominen
Minusta hemmotteluiltaan kuuluu ehdottomasti  juuri pesty, puhdas sauna ja  senhän me ahkeroimme miehen kanssa ennen joulua. Pakko kertoa vinkki tässä välissä saippuaisen lasioven pesuun ja se on ehdottomasti tuhkavesi, jolla ne saippuajämät lähtee turhia hikoilematta. Ämpärin pohjalle tuhkaa ja vettä ja sitten hankaa vaikka harjalla lasiseinä ja huuhtele. Hyvä tulee ja on ekologinen valinta verrattuna kaikenlaisiin voimakkaisiin puhdistusaineisiin.

Saunaan parhaiten sopii tuoksuksi joku pirteä tai sitruksinen saunatuoksu, joten hieman arkaillen lorautin

Lue koko postaus tästä