Look Fantastic ja Body Shop kosmetiikkajoulukalenterit!

Ihan pakko vinkata kahdesta upeasta ja hyvin erilaisesta kosmetiikkajoulukalenterista, jotka minä onnentyttö olen pr-lahjoina saanut jo hyppysiini. Missään nimessä en pysty arvottamaan kumpi kalenterista on ihanampi, molemmat vastaavat täydellisesti kosmetiikkahöperön niin tarpeisiin, kuin ihastuksen kohteisiin kosmetiikan saralla. Lisäksi kalentereiden sisältö on tavallaan hyvin erilainen.
Nero on se, joka on keksinyt joulukalenterin, mutta yhtälailla nero on se, joka on keksinyt kosmetiikkajoulukalenterit. Kosmetiikkakalenterit tuntuvat olevan vuosi vuodelta yhtä kovempaa huutoa ja tiedän, että moni ystävänikin haluaa hemmotella itseään nimenomaan kosmetiikkajoulukalenterilla. 
Kosmetiikkajoulukalenteri on yllätyksellinen tapa saada itselleen iso määrä ihanaa kosmetiikkaa huomattavasti edullisemmalla hinnalla. Saa myös antaa oman sisäisen lapsen tuikkia, kun pääsee avaamaan joka päivä toinen toistaan ihanampia kalenterin luukkuja. Upeaa on myös, että kalentereiden ulkonäköön panostetaan ja tänään esitelläänkin kaksi suorastaan täydellisen kaunista joulukalenteria.
Body Shopilta on jo useamman vuoden ajan ilmestynyt kolmea eri hintaista kosmetiikkakalenteria, mutta tänä vuonna eläinteema on hurmannut sydämeni täysin ja väitänpä, että omaan makuuni upeimman näköiset Body Shop -joulukalenterit

Lue koko postaus tästä