Lookfantastic Advent Calendar 2020

*Kalenteri saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta.

Tässä se nyt on, mun tämän vuoden kosmetiikan joulukalenterini – Lookfantasticin Advent Calendar! Sain kalenterin täysin yllättäen itselleni pr-näytteenä ettekä voi uskoa kuinka iloinen olin, kun hain paketin postista ja tajusin mitä se sisältää. Mähän kirjoitin vasta vähän aikaa sitten postauksen, jossa pohdin tilaanko tänä vuonna itselleni joulukalenterin vai en. LF:n joulukalenteri oli yhdessä Glossyboxin ja The Body Shopin kanssa vahvana vaihtoehtona, mutta nythän mun ei siis enää tarvitse miettiä kalenteria jouluksi, kun Lookfantasticilta päätettiin lähettää kalenteri mulle. Mulla on ollut Lookfantasticin joulukalenteri kahdesti aiemmin ja sisällöiltään nämä ovat aina olleet ihan mahtavia. Olen nopeasti vilkaissut myös tämän vuoden 2020 kalenterin sisällön, mutten muista siitä onneksi puoliakaan, eli kalenteri tulee suurimmaksi osaksi olemaan sisällöltään mulle yllätys.

Lookfantaticin Joulukalenterin voi nyt ennakkotilata heidän omilta sivuiltaan. Kalenterin julkaisupäivämäärä on 12.10.2020 ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, kalenteri saatetaan myydä loppuun nopeastikin, eli kannattaa pitää kiirettä, mikäli kalenterin haluat itsellesi! Kalenterin

Lue koko postaus tästä