Lookfantastic Beauty Box | Toukokuu 2020

*Beauty Box saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta


Moikka! Tänään esittelyyn pääsee toukokuun Lookfantasticin Beauty Box*, jonka sain itselleni pr-näytteenä. Beauty Box on mulle hyvinkin tuttu kauneusboksi vuosien takaa, mutta nyt en ole viimeiseen puoleentoista vuoteen tilannut tai saanut muualta boksia itselleni. Olin kuitenkin erittäin ilahtunut tilaisuudesta saada tämä toukokuun Beauty Box itselleni, sillä näiden boksien sisällöthän ovat käytännössä aina todella hyviä ja muiden blogeista näitä bokseja tulee aina vilkuiltua. Olen myös miettinyt luopuvani Goodieboxin tilauksesta ja voisin hyvin kuvitella ottavani tilalle nimenomaan tämän LF:n Beauty Boxin. mutta katsellaan nyt miten teen!
Lookfantasticin Beauty Boxin saat tilattua itsellesi 1, 3, 6 tai 12 kuukauden tilausjaksoina. Yhden kuukauden tilausjaksolla boksin hinta on 20,00 € ja mitä pidemmän tilausjakson valitset, sitä edullisemmaksi yksittäinen boksi tulee. Klikkaa tästä Lookfantasticin nettisivuille ja tilaa oma boksisi!

Toukokuun Beauty Boxin teema oli Botanical ja boksi olikin väriltään aivan ihana mintunvihreä! Boksista löytyi kuusi tuotetta eli sisältö oli hyvin runsas, vaikka Beauty Boxissa

Lue koko postaus tästä