Lookfantastic beautybox maaliskuu 2019

Ihanaaaaaa paketti! 😀 Tuli jo muutama päivä sitten, mutta ollut kotona vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten postaus vasta nyt. (Nuo tilanteet.. tyttiskoiruus juoksu ja kolme urosta….) (pitää muuten kiireisenä!)
Tämän kuukauden teema oli shine ja spotlight. Sopii mulle! 🙂 Kurkataan siis lisää!

Lookfantastic maaliskuu:

Nämä boxit ovat aina vaan niin ihania jo itsessään, tämäkään ei ollut poikkeus. Laskin, että itselläni on jo 7boxia ja kaikki hyvässä jatkokäytössä!

Mitäs sitten sisällä?

Elle- lehti, niinkuin jokaisessa boxissa. Ihana juttu tuokin yksityiskohta! Samoin tuo oma lehtinen, jossa on sekä kattavasti infoa tuotteista että pieniä vinkkejä niihin liittyen. Lisänä myös kaikenlaista kivaa lukemista. 

Vaikkakin olen tykännyt jokaisesta boxista, niin tämä oli ehken omaan makuun ihanin! Joka ainoa tuote vaan kolahti ja hymyn toi 🙂

Tuotteet:

1. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Niin legendaarinen jo tuotteena, ja tiedän yhden expertin näiden Ordinaryn tuotteiden suhteen muuten: https://zazaspetals.blogspot.com/– Itse olen tätäkautta tutustunut tämän brändin tuotteisiin, ja pakko sanoa että tälle päälle hattu pyöri pitkään kaikkien nimien että

Lue koko postaus tästä