Lookfantastic Tammikuu 2019

Jei, se tuli eilen! Lookfantasticin beautybox! Kerta kerran jälkeen olen vaan niin <3 siihen. Joka kerta on ollut mieleinen ja saanut tutustua uusiin tuotteisiin, joista muutama on jäänyt ihan lempparikäyttöönkin.

Tammikuun teemana oli sopivasti Detox ja purity, sopii uuden vuoden alkavaksi teemaksi niin hyvin! Vanha kuona pois ja uudistuminen.

Tuo on varmaan monella uuden vuoden teemana ihan kuntoilun ja ruokavalionkin kanssa! Joten tässä sitten toteutuu kokonaisvaltainen hyvinvointi ;).

Tammikuu beautybox 2019:Jotenkin niin ihanan värinen tuo vaaleansininen, raikkaan ja fressin luova lookki. (Olen aika koukussa jo noihin laatikoihin 😀 Jatkokäytössä kotona, kaikenlaista voi säilöä.)

Olihan tuo sisältökin taasen niin mahtava! Vähän aikaa pureskelin yhtä juttua, mutta oikeastaan sopi teemaan niin kivasti, kuitenkin. Kerron siitä kohta. 

Mutta aloitetaan tutkiminen!

1. First Aid Beauty Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser. Tämä on näköjään voittanut Alluren the beuty expert palkinnonkin! Kun luin, mitä tämä oikeastaan tekee/on niin onhan se aika mieletön tuote! Kaikkea ihanaa iholle olevaa ainesosaa ja ideana on

Lue koko postaus tästä