Loppiaisviikonlopun touhuja

Tietty kun mä just ruikutin kuinka masentaa tää jatkuva pimeys,päätti luonto suoda kauniin aurinkoisen pakkaspäivän. Kiitos, me NIIIN tarvittiin tää!
Joskus on viikonloppuja kun ei saa mitään aikaan ja joskus, tulee touhuttua ihan urakalla kuten nyt.
Eilen lähdettiin hyvissä ajoin Messukeskukseen ajatuksena viettää aikaa Suomen suurimmassa sisähuvipuistoksi markkinoidussa tapahtumassa.Mutta se olikin hienoinen pettymys pojille, sillä valtaosa porukasta oli metrin  mittaisia eikä meidän teineille löytynyt muuta kuin pelialue jossa jaksoivat hetken viettää aikaa.
Taaperoille ja alle kouluikäisille paikka oli takuulla paratiisi. Pomppulinnoja oli lukuisia, pelialueellakin kivoja peleja junioreille jasäbäkenttäkin löytyi. Mutta  tosiaan 12-13 vuotiaat olivat auttamattoman out tästä tapahtumasta ja ehkä heitä hieman nolottikin mihin  me oltiin heidät huijattu.Hyvä ruoka-parempi mieli, eli lohdutuksena vietiin pojat  syömään Flamingon RAX.njossa ei ollakaan vuosiin käyty.Menu oli monipuolinen, pizzoja, lihapullia, wingsejä, sipulirenkaita, kasvisnugetteja, ranskalaisia ja monipuolinen salaattipöytä.
Pojat sai vielä jälkkärit vaikka tiukkaa pehmiksien kanssa tekikin ruoan jälkeen. Kiva oli käydä ja vatsa täynnä oli miuluisampaa käydä vähän ostoksilla.Vaikka alemyynnit vielä käynnissä, ei näillekasvaville teineille löydä

Lue koko postaus tästä