Loppukesän luottoasuni

Top BikBokMaxi skirt from RomeHeels DinSkoBag Michael Kors

Tämä asukokonaisuus saattaakin näyttää hieman tutulta, mulla oli tämä yllä pari vuotta sitten loppukesästä ja sehän vilahti tietysti blogissa. Tämä asukokonaisuus onkin päätynyt ylleni jo kolmena peräkkäisenä vuonna – tietysti joka vuosi kokonaisuutta tulee muuteltua pienesti.
Tällä tuli hiihdeltyä tänäkin vuonna jälleen esimerkiksi just Kansainvälisillä suurmarkkinoilla. Harmi vain että huomasin hameen helmaan tulleen reiän, mitä on hankala lähteä korjaamaan. Onneksi se on niin pikkuinen, että sitä tuskin näkyy ja voin vielä muutamana vuonna kaivaa tämän käytölle.

Oon aina ollut sitä mieltä, että viininpunainen on syksyn väri, mutta niin se käy myös loppukesään. Sen vuoksi jaksan joka kesän lopulla kaivaa tämän melko lämpöisenkin maxihameen käytölle, mitä en syksyllä kuitenkaan enää osaa käyttää. Loppukesä on vielä lämmin, mutta hieman on jo syksyn viboja havaittavissa. Tämän värin kaveriksi valitsen ehdottomasti aina valkoisen!

Mitä tuohon koruryöppyyn tulee… Mä etsin ennen Juhannusta aika useasta korukaupasta tuollaista koruryöppyä, mitä näkee useissa ihanissa