Loppuneet Elokuu ’17


Kesä alkaa olla virallisesti ohi, ainakin kun ulos katsoo ja ikkunan takaa avautuu sateinen maisema. Minua se ei haittaa, tykkään syksystä ja heti syyskuun alussa on synttäritkin. Sitä ennen on kuitenkin aika heittää elokuun roskat pois.

Tango Invigorating Shower Gel – Cherry
Kirsikkahulluna ostelen aina kirsikkajuttuja, mutta tämä oli pettymys. Tuoksu ei juurikaan muistuta kirsikkaa, teollisesti ehkä hieman, muttei ole sitä mitä haen. Meni käsisaippuana.

Oriflame Pure Skin Cleansing Wipes
Reissuilla meikinpoistossa olleet puhdistusliinat ovat vanhoja tuttuja. Ne toimivat hyvin, vaikkakin pieni miinus tulee siitä, ettei niitä voi käyttää silmille(sisältää salisyylihappoa). Ei enää saatavilla.

Nuagé Skin Facial Wash
Hajusteeton putsari oli yllättävän kiva tuttavuus. Sillä pesi helposti jopa silmämeikit pois suihkussa, jos ei jaksanut niitä erikseen ennen suihkua poistaa. Lisäksi edullinen, joten saatanpa ostaa uudelleenkin joskus.


Oriflame Volare Fragranced Body Talc
Talkkia kului kesän kuumuudessa, koska mulla on liikahikoilua ollut teinistä saakka ja kesäisin se muodostuu todelliseksi ongelmaksi. Kolmesta omistamastani vaihtoehdosta kukkaistuoksu on suosikkini. Tämä tuoksuu siis Volare-hajuvedeltä.

Lue koko postaus tästä