Loppuneet Joulukuu ’17

Edessä on vuoden viimeiset loppuneet ja niiden myötä saa viimeiset roskat edellisvuodelta kierrätykseen. Loppuneita oli yllättävän paljon siihen nähden, etten kotona käynyt kuin kääntymässä koko kuukauden aikana.


Oriflame Eleo Dry OilSingahti HG-listalle. Alussa, hiusten ollessa vastaleikatut ja hyväkuntoiset, en pitänyt suihkeesta. Se teki hiuksista silloin raskaat ja latteat. Mutta arvoon arvaamattomaan suihke tuli latvojen ollessa jo vähän kuivat. Normaalisti hiusteni ollessa huonokuntoiset ne ovat suihkun jälkeen aika pörröiset latvoista ja nukkuessa menevät vielä pahemman näköiseksi. Kuivaöljy kuitenkin taianomaisesti silotti latvat ja aamulla sai herätä suorien hiusten kanssa, latvoja ei edes tarvinut suoristella lämpöharjalla kuten yleensä, että niistä sai siedettävät. Harjaus riitti. Kaiken kruunaa ihanan makea itämaistyyppinen tuoksu. Otin heti toisen käyttöön ja tilasin kolmannen.
Oriflame Love Nature Conditioner – Rosehip & Linseed OilSamaa ei voi sanoa tästä. Oriflame meni ja lopetti HG listallani olleen mansikka-mantelihoitoaineen värjätyille hiuksille. Tilalle tuli tämä ja petyin kovasti. Hoitoteho ei ole lainkaan yhtä hyvä ja hiukseni menivät

Lue koko postaus tästä