Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Syyskuu & Lokakuu

*Saatu ilmaistuote


Taas on aika esitellä kahden edellisen kuukauden loppuneet kosmetiikkapurkit. Syys- ja lokakuussa sain ihan mukavasti omalla mittakaavallani taas purkkeja tyhjäksi! Huomaa kyllä, että ilmat ovat alkaneet viiletä, sillä esimerkiksi käsivoiteita mulla loppui taas pitkästä aikaa hieman enemmänkin ja niitähän mulla kuluu eniten juurikin syksyllä, talvella ja keväällä. Kirjoittelin taas tuttuun tapaan pienet miniarviot jokaisesta tuotteesta ja tässä siis kahden kuukauden loppuneet:
Meikit:

Luna Lip Oil Queen. Tämä huuliöljy pääsi vähän yllättäenkin mun suosiooni ja lopulta käytin tämän pois omalla mittakaavallani melko nopeasti. Tämä kosteutti huulia mukavasti jättäen niille samalla kauniin kiillon ilman mitään tahmaisuuden tunnetta. Tykkäsin, jatkoon menee.

NYX Matte Liquid Liner. Tää oli ilmeisesti joku maanantaikappale tai jo aluksi puoliksi käytetty, sillä tämä loppui mulla varmaan kolme kertaa nopeammin kuin kyseinen tuote yleensä. Joka tapauksessa tykkään tästä hurjasti ja tämä on edelleen mun suosikkieyelinerini yhdessä Vinyl Liquid Linerin kanssa. Jatkoon.

essence volume booster lash primer. Tämä on ollut mulla käytössä lähestulkoon aina

Lue koko postaus tästä