Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Toukokuu & Kesäkuu

*Saatu ilmaistuote

Tänään esittelyssä ovat toukokuun ja kesäkuun aikana tyhjentyneet kosmetiikkapurkit ja -purnukat. Mä valittelin edellisen Kuukauden loppuneet -postauksen yhteydessä, että mulla loppui selkeästi tavallista vähemmän kosmetiikkaa, mutta eipä näidenkään kahden kuukauden aikana mitenkään turhan monta purkkia tyhjentynyt. Harmi, mutta pääasia että edes jonkin verran! Tällä kertaa suurin osa loppuneista oli nimenomaan kasvoille tarkoitettuja ihonhoitotuotteita, mutta toisaalta lähes joka kerta juuri se kategoria on mulla näissä parhaiten edustettuna. Seuraavaksi taas pienet miniarviot jokaisesta tuotteesta.
Meikit:

Ciaté London Extraordinary Translucent Powder. Todella kevyt väritön irtopuuteri, joka kiinnitti meikin erinomaisesti. Puuterin koostumus oli todella, todella hienojakoista ja sitä kautta hitusen pöllyävää, mutta mua itseäni se ei haitannut. Puuteri toimi loistavasti, jatkoon.

The Ordinary Coverage Foundation. Edullinen puolipeittävä meikkivoide, jonka ainut iso miinus oli heikohko pysyvyys. Ensinnäkin tämä tarvitse selkeästi muita käyttämiäni meikkivoiteita enemmän puuteria asettuakseen paikoilleen, mutta siitä huolimatta meikkivoide harvoin kesti kasvoilla virheettömän ja kauniin näköisenä 8 tunnin työpäivän ajan. Korjasin ongelman lopulta sekoittamalla tätä

Lue koko postaus tästä