Loppuneet | Lokakuu & Marraskuu 2017


Taas kerran mulla loppui lokakuun aikana niin vähän kosmetiikkaa, etten viitsinyt tehdä niistä omaa postausta vaan päätin yhdistää kahden kuukauden loppuneet. Tällä kertaa olisi siis luvassa pieni kooste sekä lokakuussa että marraskuussa loppuneista kosmetiikkatuotteista ja lyhyet arvostelut kustakin tuotteesta ūüôā


Balance Me Congested Skin Serum. Joskus taannoin LF:n Beauty Boxista tullut seeruminäyte, jonka sain vihdoin käytettyä pois. Tämä imeytyi nopeasti ja jätti iholle miellyttävän pinnan kasvovoiteen levitystä varten, mutta tuoksu tökki ja pahasti. Ja siihenhän on syynä tuotteen sisältämä laventeli enkä mä voi sietää sen tuoksua. Ei jatkoon.

Oskia London Renaissance Mask. Ihoa puhdistava ja heleyttävä naamio, jolla oli todella miellyttävä tuoksu. Iho jäi ihan superpehmeän tuntuiseksi tämän naamion käytön jälkeen ja tätä olisin mieluusti käyttänyt isommankin purnukan. En näin äkkiseltään löytänyt tietoa merkin eläinkokeettomuudesta (eli myynnistä Kiinassa), mutta tuote on muutenkin sen verran hintava, etten lähtisi tätä täysikokoisena ostamaan, vaikka naamiosta muuten pidinkin.

Treaclemoon One Ginger Morning Bath And Shower Gel. Aivan ihana raikas

Lue koko postaus tästä