Love me do -häämessut: blogimiitti

Sunnuntaina oli Love me do:n blogimiitti, joka meni valitettavasti itsellä vähän puolilla valoilla, kun olin (ja olen edelleen) valitettavasti kipeänä. Visa kertoo myöhemmin häämessuista yleisesti, minä kerron nyt vain blogimiitistä.

Aamu alkoi omaan viikonloppuuni nähden suht aikasin, kun suuntasin Helsingin keskustaan, josta me bloggaajat saimme kyydin Kovasen upealla mustalla bussilla. Bussimatkalla ehdittiin jo hieman höpöttää tuttujen bloggaajien kanssa ja Kaapelitehtaalle saavuttuamme pääsimme blogiloungeen, jossa tutustuimme myös uusiin tuttavuuksiin. Samalla kun söimme Festa Zannonin upeita ruokia esittelimme itsemme ja blogimme toisille bloggaajille.

Tälläinen ihana toivotus odotti meitä saapuessamme! Love me do:hon on aina ihana tulla! ♥
Lounaan jälkeen osa bloggaajista lähti kiertämään messuja, mutta koska minä olin jo edellisenä päivänä kiertänyt ne, jäin muutaman bloggaajan kanssa vielä hetkeksi höpöttelemään blogiloungeen. Kun lähdimme viimein messuille, suuntasimme ensimmäisenä Glitter by ElinaK:n ständille, sillä olimme saaneet sähköpostia, että hänellä olisi meille bloggaajille jotain pientä kivaa. Sen lisäksi, että saimme häneltä ihotimantteja (kuva myöhemmin), Elina ja hänen upeat

Lue koko postaus tästä