LUMAn suloiset kylpytakit lapsille

Kaupallinen yhteistyö Kiddexin kanssa


Minusta on mukavaa, kun saa pukea lapset kauniisti hyvältä tuntuviin tekstiileihin. Miellyttävän ulkonäön lisäksi kiinnitän lastenvaatteissa huomiota materiaaliin, eettisiin ja ekologisiin seikkoihin sekä käytännöllisyyteen. On etu, jos vaatteet mätsäävät hyvin lasten muiden tekstiilien kanssa ja kokonaisuus on sopusointuinen. Etenkin kaksosten kohdalla tulee ”samisteltua” ja hankittua vaatteita pareittain.

Kiddexiltä saimme pienimmille ihanat LUMAn kylpytakit. Kummassakin hupullisessa kylpytakissa on hauska pesukarhukuvio. Toisen kylpytakin pohjaväri on mintun värinen, toisen hennon vaaleanpunainen -suloisesti toisiinsa sointuvat siis.

Kylpytakit ovat äärettömän pehmoisia. Ne ovat 100% puuvillaa ja valmistettu lapsen herkkä iho huomioiden. LUMAn tekstiilit Öko-Tex -standardisoituja, mikä takaa sen, että tuotteissa ei ole esimerkiksi käytetty haitallisia aineita. 

Sauna- ja kylpypäivinä on illat mukava ottaa raukeasti huilailun kannalta. Kuivatella rauhassa pehmoiseen pyyhkeeseen ja kylpytakkiin kietoutuneena. Etenkin näinä talvipäivinä lämmin kylpy illalla on mukava rauhoittava juttu ennen unten maille siirtymistä. 1,5-vuotiaat ja 5-vuotias myös rakastavat kylpyjä. Kylpyveteen lorautetaan tilkka öljyä ihoa pehmentämään ja mukaan polskimaan pääsevät suosikkikylpylelut. 

Kylpytakkien lisäksi LUMAn

Lue koko postaus tästä