Lumene Blur 16H Longwear Foundation


Tänään puhutaan meikkivoiteesta ja yhdestä uudesta suosikistani! Lumene uudisti jokin aika sitten meikkivoiteitaan ja myös tämä Lumene Blur 16H Longwear Foundation koki ilmeisesti joitain muutoksia, jos ei muuten niin ainakin pakkauksen osalta. Kyseinen meikkivoide ei ollut mulle entuudestaan tuttu, joten en pysty valitettavasti vertaamaan vanhaa versiota uuteen, mutta tämä uudistettu versio on päässyt mun suosiooni ja olen tätä käyttänyt nyt parin kuukauden ajan. Lumenelta löytyy myös muutamia muitakin meikkivoiteita ja esimerkiksi CC-voide, joka oli itselleni hurjan mieluinen muutama vuosi sitten. Sen koomin en olekaan Lumenen meikkivoiteita käyttänyt, kunnes nyt tämä Blur tuli Bette Boxista. Ja onneksi tuli!

Meikkivoide maksaa noin 16,90 €/30 ml ja sitä myydään monissa päivittäistavarakaupoissa sekä mm. Sokoksella ja Stockmanneilla. Lumenen meikkien saatavuus on Suomessa todella hyvä ja toki monet verkkokaupatkin pitävät Lumenen tuotteita valikoimissaan.


Lumene Blur on kuvauksen mukaan puolimatan ja melko peittävän lopputuloksen antava meikkivoide, jonka tulisi pysyä kasvoilla jopa 16 tunnin ajan. Meikkivoiteen tulisi sen nimenkin

Lue koko postaus tästä